Bli fosterhjem i dyrebeskyttelsen du også:) (Everyday.health) Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Pinterest is the world?s catalog of ideas. Find and save recipes, parenting hacks, style inspiration and other ideas to try.

Bli fosterhjem i dyrebeskyttelsen du også:)

De to siste årene har jeg vært så heldig å være fosterhjem for dyrebeskyttelsen ved jevne mellomrom. 

Hva går det ut på? Desverre er det slik at mange katter og hunder ender opp hjemløse, enten fordi eierene ikke vil ha dyrene lengre, eller fordi de har stukket av hjemmenfra og ikke finner veien hjem, eller fordi de er født og oppvokst på gata uten noe fast hjem. 

Hos dyrebeskyttelsen kan man være fosterhjem - det vil si at du har et dyr i en kortere eller lengre periode - uker til måneder alt ettersom hva som passer inn i din hverdag. Det er utrolig givende og noe jeg kan anbefale. 
 

Til nå har jeg vel hatt ca 10 forskjellige katter og det er også katter det er mest av. Ofte er det en ganske skremt katt man får som trenge litt tid på seg for å føle seg trygg, alt avhengig av lynne og hva den har opplevd før i livet. Det som er utrolig gøy er å se den forvandlingen dyrene går igjennom etterhvert som de føler seg tryggere, får regelmessig mat og skjønner at her er det godt å være. Akkurat nå har jeg en katt som heter Svante, hannkatt - som ikke var frisk når jeg fikk han, men som er i fin form nå. I starten satt han mest enten under senga eller i skapet og freste hvis jeg prøvde å klappe han. Etter to uker er det ikke slik lengre, nå er det beste han vet ente å følge med under matlaging, ligge i sofaen eller  få kos om morgenen når man står opp. Når kattene blir hentet blir de tatt med til dyrenes hus i Oslo - her er det nemlig ikke plass til alle på engang, så derfor er det så viktig med fosterhjem eller "midtlertidige hjem" før kattene kommer til sine "for alltid" hjem. 
 

Når man er fosterhjem får man utlevert alt utstyr man trenger, som dokasse, mat, lekestativ osv. Vil dere vite mer anbefaler jeg å ta en titt på dyrebeskyttelsens egen side på nett og facebook siden deres. Er man på utskikk etter et nytt familiemedlem og vet at man har tid og kapasitet til å ta godt vare på det, kan man også adoptere fra dyrebeskyttelsen - disse finner man her.   

Jeg tenkte jeg kunne oppdatere dere litt på de kattene jeg har her ved jevne mellomrom. 

Akkurat nå har jeg gleden av å ha Svante - som dere kan få se litt av nedunder her. 
 
 

#katt #fosterhjem #husdyr #dyrebeskyttelsen #ddoa #kjæledyr #frivillighet #meningsfullt #kjæledegge #pusekatt #blogg #foto #familie #barn #påskeaften #vår

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Everydayhealth

34, Lillehammer

Utdannet innen fysioterapi og HR og jobber til daglig som organisasjonsrådgiver i Oslo. Jobben min innebærer mye reising rundtomkring i landet for å holde kurs innen helse, trening og markedsføring, noe som jeg elsker:) Liker å lage smakfull mat, og er en skikkelig matnerd - blir aldri lei av å sette sammen nye smakskombinasjoner. Jeg er også opptatt av det grønne skifte og er engasjert innenfor urbane byhager og det å dyrke egen mat.

Meld deg på nyhetsbrev

mytasteswe.com Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits