Mango Ostekake (Rawfood) (Everyday.health) Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Pinterest is the world?s catalog of ideas. Find and save recipes, parenting hacks, style inspiration and other ideas to try.

Mango Ostekake (Rawfood)

Nam! Noe av det beste jeg vet er rawfood ostekaker i forskjellige varianter. Jeg har laget utallige versjoner opp igjennom årene og kommer til å presentere en del av de på bloggen framover nå i vår og sommer månedene hvor det aldri er feil med litt ekstra hygge.:)

For det første får du i deg ingredienser som er bedre for deg enn sukker, kremost, gluten osv?ingredienser som kroppen kan bruke som viktige næringsstoffer istedenfor å gjøre deg slapp og trøtt.

En av e beste synes jeg er denne :

 Mango Ostekake 

 

Bunn

? 2.dl cashewnøtter

? 6.dadler

? 1.dl mandler

? 1.ts vaniljesukker

Fyll

? 1.mango

? 2.dl cashewnøtter (bløtlagte)

? 1. halv lime

? 3.sp agavesirup

? 1.ts vaniljesukker

? 3.sp kokosnøttolje

 

Putt alle ingrediensene til bunnen i en blender. Dadlene vil gjøre at massen blir klebrig sånn at du lett kan forme en bunn i en kakeform eller mindre paiformer som jeg har brukt her.

Så blander du sammen alle ingrediensene til fyllet i samme blender til du får en glatt konsistens.

Dekk bunnet med fyllet og sett i fryseren 1.times tid og kaken er klar til servering.

Pynt med frisk basilikum hvis du vil eller friske bær feks.

Smaker veldig godt:) Må si rawfood alternativer er noen av de beste mulighetene som finnes når det gjelder å bruke naturlige ingredienser som er sunnere for kropp og sjel.:)

Enkelt å lage på sparket også om du skulle få gjester.

 

 

#mango #ostekake #rawfood #kake #dessert #mangokake #blogg #foto #mat #oppskrift #vegan #hverdag #helg #søndag #bake

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Everydayhealth

34, Lillehammer

Utdannet innen fysioterapi og HR og jobber til daglig som organisasjonsrådgiver i Oslo. Jobben min innebærer mye reising rundtomkring i landet for å holde kurs innen helse, trening og markedsføring, noe som jeg elsker:) Liker å lage smakfull mat, og er en skikkelig matnerd - blir aldri lei av å sette sammen nye smakskombinasjoner. Jeg er også opptatt av det grønne skifte og er engasjert innenfor urbane byhager og det å dyrke egen mat.

Meld deg på nyhetsbrev

mytasteswe.com Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits